28 Ekim 2010 Perşembe

Jeep Kiralama İşlemlerinizi İnter'dende Yapabilirsiniz!

İnter Araç Kiralama firması, İnter markası ile ilgili diğer rent a car, oto kiralama, araç kiralama firmalarından bağımsız olan bir firmadır.

inter araç kiralama
inter araç kiralama

İnter Araç Kiralama, İstanbul / Bahçelievler merkezli olarak Türkiye genelinde şöförlü araç kiralama, şöförlü minibüs kiralama ve şöförsüz araç kiralama hizmeti veren bir araç kiralama firması olmakla beraber, www.interarackiralama.com üzerinden de online araç rezervasyonu hizmeti sunmaktadır.

İnter Araç Kiralama
‘dan araç kiralama yapmak istiyorsanız, web sitesi üzerinden veya 0212 550 15 15 nolu telefondan ulaşarak kiralık araç rezervasyonu yaptırabilirsiniz. Hemde araç kiralama işlemleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

İnter Araç Kiralama
firmasında bulunan araçlar sizin isteğinize göre kategorilere ayrılmıştır. Bütçeniz kısıtlıysa Ekomomik Araç Kiralama kategorisinden Kiralık Ekonomik Araçlar‘dan istediğinizi kiralayabilirsiniz. Bununla beraber, Spor Araç Kiralama, Vip Araç Kiralama, Panelvan Araç Kiralama ve Lüks Araç Kiralama olarak kategorilere bölünmüş olan web sitesinden, istediğiniz araç modelinin kolaylıkla kiralayabilirsiniz.

İnter Araç Kiralama altında bulunan bütün araçlar için Kiralık Araçlar kategorisine göz atabilirsiniz.

Kaynak: İnter Araç Kiralama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder