25 Aralık 2010 Cumartesi

Smile Rent A Car

Smile Rent A Car firması, İstanbul / Beylikdüzünde bulunan bir Rent A Car firmasıdır. İstanbul ve Türkiye genelinde Rent A Car hizmeti veren kaliteli Rent A Car firmalarından bir tanesidir. Türkiye'nin her tarafında hizmet verdiği gibi, havaalanları ve havalimanlarındada transfer hizmeti vermektedir.

Kendi bünyesinde bulunan, Lüks, Ekonomik, Vip ve Spor araç modelleri ile Rent A Car sektöründe çok daha büyük bir marka olmayı hedefleyen Smile Rent A Car, sürekli yeni araç modellerini kendi bünyesine eklemektedir. Bu modellerin arasında, Ferrari, Mini Cooper, Range Rover gibi modellerde bulunmaktadır.

Son model araç modellerini, Smile Rent A Car'ın web sitesinde bulabileceğiniz gibi, Beylikdüzü şubesindede gidip görebilirsiniz. Hem böylece istediğiniz aracı kiralama yapmadan önce kontrol etme imkanını bulabilirsiniz.

Tüm bunlara olanak sağlayan Smile Rent A Car'ın web sitesinde, Rent A Car fiyatlarınıda bulabilirsiniz.

Smile Rent A Car'da bulabileceğiniz araç modellerini şöyle bir sıralamak gerekirse; Audi, Bmw, Mercedes, Ferrari, Range Rover, Volkswagen, Mini Cooper, Renault, Fiat, Citroen, Hyundai, Porsche ve Kia gibi modelleri bulabilirsiniz. Web sitesinde bulamadığınız araç modelleri için Smile Rent A Car'ın 7x24 rezervasyon hattından bilgi alabilirsiniz.

Araç Kiralama, Oto Kiralama, Kiralık Oto ve Rent A Car hizmetleri için İstanbul Beylikdüzü'nde güvenilen adres: Smile Rent A Car..

Rent A Car hizmetleri hakkında daha detaylı bilgi almak için Smile Rent A Car'ı arayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder